Over ons

Pestaway

Keep cool and call us!

Waarom u best met ons contact opneemt:


Overlast van ratten kan erg vervelend zijn. Zeker als u zich in de buurt van ratten begeeft. Dan loopt u namelijk ernstig risico op gezondheidsklachten. Ratten zijn drager van een grote verscheidenheid aan ziekten. Salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en Tuberculose zijn hier voorbeelden van. Daarnaast worden zij vaak geparasiteerd door teken, mijten en vlooien. Graverijen zorgen voor verzakkingen, knaagschade kan zorgt voor brandt en zo zijn er nog tal van problemen die ratten kunnen veroorzaken. één koppeltje ratten kan in een korte periode voor een heuse plaag zorgen. Wetend dat een koppel tussen de één en twintig jongen kan krijgen tot wel vijf keer per jaar, waarna de jongen zelf al na vijf week geslachtsrijp zijn, is het dus zaak om snel in actie te komen na het signaleren van ratten(schade).


Bestrijding:

Wij weten als geen ander op welke manier we best uw probleem oplossen, wij zijn er op getraind om gif en/of vallen op de juiste plaatsen en in de juiste hoeveelheden te plaatsen. Ook gebruiken wij gif waarvoor wij als professioneel bestrijder een vergunning hebben, dit gif is vele malen efficiënter als het gif dat vrij te verkrijgen is.

Wij zullen er alles aan doen om de invloed van onze bestrijding op de ecologie te minimaliseren en ervoor zorgen dat u en uw huisdieren hierdoor geen gevaar lopen. Wij gebruiken dan ook enkel gif als er geen enkele andere methode helpt.


Formules:

Pestaway beschikt over verschillende mogelijkheden;


-Een eenmalige bestrijding


-Een formule op maat waarbij we blijven bestrijden tot uw ongedierte probleem opgelost is, deze is interessant in geval van een ratten probleem.


-Een formule waarbij wij een volledig jaar uw domein of bedrijf ongedierte vrij houden.
google-site-verification: google70059909de9b29f4.html